čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Ve Vlastivědném muzeu probíhá výstava YOLo Awards. Lidé fotili mobily na téma pohyb

Dlouho očekávané výsledky fotografické soutěže YOlo Awards jsou na světě. Již známe 25 finálových fotografií, které si zaslouží své místo na výstavě ve Vlastivědném muzeu v Olomouci. K vidění jsou bezplatně v prostorách před sálem Václava III. od 10. října do 6. listopadu.

Soutěž YOlo Awards se týká mladých amatérských fotografů, kteří měli za úkol pořídit fotografii mobilním telefonem na téma POHYB. Celkově se soutěže účastnilo 662 fotografií. Dvouměsíční online hlasování rozhodlo o dvaceti nejúspěšnějších a dalším pěti fotografiím udělila porota tzv. “divokou kartu“. Na vítěze poté čeká workshop s čestným ředitelem soutěže prof. Jindřichem Štreitem a výkonným ředitelem Lukášem Navarou.

Výstava finálových fotografií byla zahájena vernisáží v úterý 10. října 2017 v 17 hodin ve Vlastivědném muzeu v Olomouci. Slavnostní vyhlášení absolutních vítězů této soutěže se poté bude konat v pondělí 6. listopadu 2017 v 18 hodin taktéž ve Vlastivědném muzeu v Olomouci. O vítězích rozhodne odborná porota složená z prof. Jindřicha Štreita, Lukáše Navary a Stanislavy Hricové.

„Zvolit tři nejlepší ztvárnění POHYBU bude opravdu těžké… již výběr pěti divokých karet nám dal pořádně zabrat,“ dodal výkonný ředitel soutěže a porotce Lukáš Navara.

Neváhejte a přijďte shlédnout tyto zajímavé a mnohdy netradiční fotografie, které se podařili našim mladým talentovaným fotografům zachytit.

Více informací o soutěži naleznete na www.yoloawards.cz a na Facebooku.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.