pátek 29. března 2024 Taťána

V pondělí přijede do kraje Miloš Zeman, navštíví Hněvotín, Šternberk, Uničov a Konici

Prezident Miloš Zeman se příští týden při návštěvě Olomouckého kraje setká s obyvateli Hněvotína, Šternberka a Uničova na Olomoucku. Na závěr své třídenní návštěvy bude ve středu diskutovat s obyvateli Konice na Prostějovsku.

Prezident na třídenní návštěvu Olomouckého kraje přijede v pondělí 20. března a ukončí ji ve středu 22. března. Zeman od svého zvolení průběžně navštěvuje všechny kraje. Jeho nynější cesta do Olomouckého kraje bude první, kterou absolvuje poté, co oznámil, že bude příští rok usilovat o znovuzvolení do funkce.

Podrobný program návštěvy by měl být zveřejněn v závěru týdne. Zeman navštíví Olomoucký kraj už počtvrté. Zatímco loni v květnu zavítal do Olomouce, Hranic, Kojetína a Města Libavá, tak letos zamíří především na Olomoucko a Prostějovsko.

„Na úvod své návštěvy se Miloš Zeman setká tradičně s krajskými zastupiteli. Během tří dnů jsou naplánovaná i setkání s občany kraje. V letošním roce bude prezident diskutovat s veřejností na čtyřech místech Olomouckého kraje," uvedla Navrátilová.

Olomoucký kraj za tři dosavadní návštěvy prezidenta Miloše Zemana zaplatil ze svého rozpočtu dohromady více než 1,1 milionu korun. Většinu nákladů tvořily výdaje za občerstvení prezidentského páru a jeho doprovodu čítajícího několik desítek lidí.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

David Novotný

Jsem zvědav co to Olomouckému kraji přidá?

čtvrtek, 16. března 2017, 22:29

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.