čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

VIDEO: Podpořte koupí adventního kalendáře či knížkou ranou péči

O Vánocích je čas i na to, abyste vykonali nějaký ten dobrý skutek. Možností je dost - třeba Společnost pro ranou péči, která se stará o děti s postižením, můžete pomoci hned několika způsoby - aktuálně koupí dobročinného adventního kalendáře či koupí knihu.

Výtěžek z prodeje kalendáře půjde na podporu služby, která pomáhá rodinám, do kterých se narodilo dítě s těžkou vadou zraku nebo kombinovaným postižením. Péče o takové dítě je velmi nákladná. Podpora zrakového vnímání, která musí být rozvíjena již v nejútlejším věku dítěte, je služba, kterou Společnost pro ranou péči poskytuje rodinám zdarma, avšak státem je podporována pouze z 65 procent. Zbytek musí být financován z příspěvků nadací, firem a individuálních dárců.

Ranou péči lze podpořit i akcí Kup si knihu, podpoř ranou péči!. Kup si knihu, podpoř ranou péči! je charitativní akce, díky které můžeme společně podpořit rodiny dětí s postižením v Olomouckém kraji. Jak? Jednoduše se zapojte do této události, sledujte ji v diskusi, a nakupte z pohodlí domova sobě, svým dětem nebo kamarádům nádherné knihy - část výtěžku z Vašeho nákupu půjde právě prostřednictvím knih do rodin dětí s postižením, které mají v péči Pobočky Společnosti pro ranou péči - konkrétně pobočka Olomouc a pobočka Olomouc 2," stojí jménem lidí ze Společnosti pro ranou péči na oficiální facebookové události.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.