pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Pracovní týden bude zamračený s přeháňkami, na víkend ale vykoukne sluníčko

Tento pracovní týden se dále ponese v duchu dnů předchozích – čeká nás zatažená obloha a místy i zaprší. To až ke konci týdne se podle meteorologů můžeme těšit na sluneční paprsky...

V úterý se denní teplota v Olomouci nepřehoupne přes deset stupnů Celsia, navíc se v průběhu dne bude mírně zvedat vítr, pocitovou teplotu tedy čekejte raději ještě nižší. Počítá se i s ojedinělými přeháňkami a obloha bude celý den zatažená.

Ve středu bud počasí obdobné jako v úterý, jen si během dne zhruba o dva stupně přilepšíme, meteorologové hlásí nejvyšší teploty kolem třinácti stupňů. Bude ale stále foukat vítr, proto opět počítejte s nížší pocitovou teplotou.

Ve čtvrtek se vítr utiší, teplota se ale zase bude pohybovat jen kolem deseti stupňů Celsia. Obloha bude zatažená a slunce vykoukne opravdu jen sporadicky. V tašce také noste deštník, ať vás nezastihne ojedinělá přeháňka.

V pátek, jakoby počasí vědělo, že je konec pracovního týdne, se bude postupem dne obloha pročišťovat od šedivých mraků a poprvé se pořádně ukáže sluníčko. Počítáme s polojasnem, bez přeháněk a teplota stoupne na příjemných 14 stupňů Celsia.

O víkendu se počasí z pátku udrží, ba co více, v sobotu má být dokonce jasno a krásných patnáct stupňů Celsia.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.