sobota 20. dubna 2024 Marcela

Ve vodojemu na I. P. Pavlova se stala havárie. 20 bytů je vytopeno, v domě nejde elektřina

Ve vodárenské věži na ulici I. P. Pavlova řeší od včerejšího večera havárii, jejíž příčinou je pravděpodobně prasklý ventil. Vodojem zásobuje pitnou vodou celé přilehlé sídliště a také Fakultní nemocnici v Olomouci.

Vzniklý problém již řeší pracovníci Moravské Vodárenské, podle dostupných informací je však pitná voda k dispozici obyvatelům všech domů, pro které ji vodojem zajišťuje.

Uniklá voda zasáhla přiblizně 20 bytů, tedy 5 horních pater budovy," řekla tisková mluvčí Moravské Vodárenské Markéta Bártová. „V současné době bohužel nejde v celé budově elektřina, na odstranění problému usilovně pracujeme,“ dodala Bártová.

Voda vnikla také do elektrických rozvodů, proto byla přerušena dodávka elektrické energie v celé budově. Dodávky energie budou obnoveny nejdříve ve čtvrtek.

"Omlouváme se za nepříjemnosti a potíže způsobené touto závadou a průběžně zajišťujeme úklidové a servisní práce pro co nejrychlejší obnovení běžného provozu," sdělila v krátké zprávě na webu Moravské Vodárenské Bártová.

Čtěte více:

Autoři | Foto www.vodarenskeveze.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.