pátek 29. března 2024 Taťána

Šimon Pelikán startuje novou sezonu. Ološlap i Kordulka vyjedou 22. dubna

OLOŠLAP se chystá na druhou sezonu a společně s lodí Kordulkou bude zpestřovat nejen turistům výlety po Olomouci. I přestože ještě Šimon Pelikán oficiálně s OLOŠLAPEM nejezdí, tak kvůli poptávce lidí už pár jízd absolvoval.

OLOLOĎ bude oficiálně začínat ve stejný den jako OLOŠLAP, tedy 22. dubna. "I s OLOLODÍ Kordulkou čekáme na zahájení turistické sezony města Olomouce. Podle dlouhodobých předpovědí by nám počasí mohlo přát, tak uvidíme. Loďku máme zastřešenu a celou zrenovovanou, takže ani případný jarní déšť start sezony neohrozí. OLOŠLAP byl zazimovaný kratší dobu. Vyhověli jsme prvním jarním zájemcům, kteří si jej chtěli pronajmout během několika posledních slunečných dnů," uvedl Šimon Pelikán.

Zájem o jízdy je pochopitelně velký a s příchodem jara si už dost lidí rezervovalo svůj termín s dostatečným předstihem. "První objednávky se objevily už začátkem roku a postupně jich přibývá. Z rostoucího zájmu o naše služby máme nesmírnou radost a budeme se snažit vyhovět všem přáním," řekl Šimon Pelikán.

Šimon Pelikán nezahálí a pořád vymýšlí nové věci s kterými se snaží zaujmout celou řadu lidí. K OLOŠLAPU a OLOLODI přidal například i OLOPUNČ a možná nezůstane pouze u toho. "I letos se mohou návštěvníci přístaviště a OLOŠLAPoví fanoušci těšit na mnoho nového. Zaměříme se především na zkvalitňování služeb jako takových. Budeme se soustředit na servis, komunikaci či interaktivnost plaveb a OLOŠLAPU. Ale vrhneme se i na produkci kulturních akcí, které, jak doufáme, pozvednou společenský život v okolí přístaviště. Budeme se více věnovat dětem i seniorům. A hlavně chystáme jednu novinku, na kterou si však ještě chvíli musíte počkat," sdělil.

Čtěte více:

Autoři | Foto Archiv Šimona Pelikána

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.