čtvrtek 28. března 2024 Soňa

VIDEO: Olomoucké Rádio Haná slaví 25 let. Společně s kapelou O5 a Radeček nahrálo narozeninový song

Radio Haná a šumperská kapela O5 a Radeček slaví narozeniny! Možná se to nezdá, přátelé, ale tyto dvě děti už dorostly do dvaceti pěti! „Čtvrt století je velký a důležitý milník. A jsme hrozně rádi, že ho můžeme slavit s kapelou O5 a Radeček, se kterou skoro celou dobu spolupracujeme. A hlavně naše narozeniny slavíme s našimi posluchači! Děkujeme, že nás ladíte! ” říká s vděčností programový ředitel Radia Haná Marek Berger.

Radio Haná začalo vysílat 7. května 1992 a jeho pětadvacetiny provází řada soutěží, které oslavu nejposlouchanější regionální stanice v Olomouckém kraji budou po celý rok připomínat. Jde třeba o vzpomínkovou soutěž Procházka pamětí nebo o Fotománii s Radiem Haná, ve které posluchači posílají fotky svých zážitků, a další.

„Narozeninovou peckou je hlavně parádní společný projekt Radia Haná a kapely O5 a Radeček. Natočili jsme spolu song a videoklip Radio Haná 25 let, což je fakt nářez. Jedno jde s druhým - s Radečky, kteří taky slaví dvacet pět let na scéně, zpívají k narozeninám všichni z našeho rádia,” přibližuje osobní dáreček Radia Haná posluchačům známá pamětnice stanice a moderátorka Martina Qweetko Procházková.

Radio Haná tímto vstupuje do nového čtvrt století a narozeninový videoklip týmu Radia Haná a kapely O5 a Radeček si určitě poslechněte. Stačí kliknout na videoodkaz níže.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.