čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V OC HANÁ Olomouc se chystají závody. Soutěžit budou batolata!

PR článek

Iron man, Dolomitenmann nebo Spartan race. To jsou závody jejichž popularita v poslední době raketově stoupá. Jsou plné radosti, smutku, vyčerpání a propocených trik. Pak jsou ale závody z úplně jiného soudku, které dokáží být aspoň svým nápadem jistě stejně zajímavé. Konkrétně jde o závody batolat, ve kterých sice soutěžní emoce prckové nevnímají a nedávají najevo, ale úsměvy rodičů a podporovatelů dozajista registrují. Vy můžete malým závodníkům či závodnicím zafandit v OC HANÁ Olomouc.

Podobná akce není žádnou novinkou. Několikaměsíční děti soutěží ve vzdálenosti na pět metrů již od roku 2010. Akce, kterou organizuje společnost Delta Production, je jasně vymezená. Zúčastnit se mohou všechny děti od sedmiměsíčních benjamínků až po dvanáctiměsíční veterány.

Co se týká pravidel, tak kromě "věkového“ omezení se musí batolata pohybovat po čtyřech končetinách. Samotní rodiče pak mohou své ratolesti motivovat k pohybu jakýmkoliv způsobem.

Největším hnacím motorem by ale měly být výhry, které však batolata samozřejmě nevnímají. Jde ale vskutku o cenné odměny, protože hlavní cenou, kterou může dítě pro sebe a své rodiče vyhrát, je víkendový pobyt v hotelu Bratislava v samotném hlavním městě Slovenska. K tomu se vítězný závodník může těšit na kuličkovou dráhu. Dalšími cenami jsou pak sady plen, vlhčených ubrousků, bryndáků nebo balíček od společnosti Nestlé. 

Batolata závodí každý rok na několika místech. Letos po nákupních centrech v Praze a Karlových Varech přichází na řadu také olomoucké OC HANÁ, kde se akce konala už v "průkopovém" roce 2010.

V OC HANÁ budou malé děti závodit v sobotu 17. června od 15:00. Pokud máte zájem své dítě na závod přihlásit, můžete tak učinit zde. Stačí vyplnit krátký formulář, který vypadá následovně: 

Celkovému vítězi ze všech nákupních center v republice se bude spát krásně. Pomineme-li vítězný pocit, tak právě na nejlepšího závodníka v roce 2017 čeká ještě jedna odměna v podobě nové postýlky.

A na závěr jedno historické okénko. Jedním z nejrychlejších v historii startovního pole byl v roce 2010, kdy batolata závodila v České republice poprvé, olomoucký expres Matias Pokluda, který překonal pětimetrovou trať v čase 8,4 vteřiny.

Čtěte více:

Autoři | Foto www.zavodbatolat.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.