středa 24. dubna 2024 Jiří

Městský bál bude již tuto sobotu

O důstojné zahájení plesové sezony v Olomouci se už tuto sobotu 10. ledna 2015 postará tradiční XIV. Městský bál. Jedna z nejvýznamnějších společenských událostí letošního roku se vůbec poprvé odehraje v prostorách nově zrekonstruovaného pavilonu A na Výstavišti Flora Olomouc.

Kapacita pavilonu A nabízí více než tisícovku míst. Tancechtivé návštěvníky čeká vůbec největší taneční parket v Olomouci a slavnostní, jak jinak v prostorách městského parku, než květinová výzdoba. Městský bál opět nabídne atraktivní program i špičkové účinkující. V Informačním centru Olomouc v podloubí radnice je k dispozici poslední zhruba stovka vstupenek.


Hosté XVI. Městského bálu s podtitulem Když tančí nejen hvězdy, budou mít tentokrát možnost okusit atmosféru televizní taneční show. Do prostředí populární taneční soutěže totiž návštěvníky tancem i slovem přenese vítěz prvního ročníku StarDance Roman Vojtek. Jeho taneční partnerkou nebude nikdo jiný než Olomoučanka Kristýna Coufalová.


Kromě moderátora a tanečníka Romana Vojtka v jedné osobě mohou návštěvníci bálu obdivovat umění tanečníků z Klubu sportovního tance Quick Olomouc, kteří nabídnou atraktivní ukázky soutěžních společenských tanců, či netradiční dovednosti artistů Cirkusu trochu jinak, jež svým vystoupením ve výškách jistě očarují přítomné diváky. K tanci a poslechu zahrají Moondance Orchestra Martina Kumžáka, hlavní kapela, která ztvárnila kulisu slavné televizní show StarDance. V průběhu jedinečného společenského večera vystoupí také smyčcový Desigual Quartet a zazní hity britské rockové legendy v podání revivalové kapely Queenie, připravena je i oldies diskotéka 60. až 90. let.


Návštěvníci se mohou těšit také na tradiční bohatý program, který bude XVI. Městský bál doprovázet. „Chybět nebude taneční akademie pro hosty ani um profesionálních barmanů, který představí ve své ojedinělé show,“ popisuje za organizátory Městského bálu ředitel výstaviště Flora Jiří Uhlíř. Návštěvníci bálu se mohou těšit na bohatou tombolu a připraven je samozřejmě špičkový catering s širokou nabídkou kvalitní teplé i studené kuchyně. „Městský bál i tentokrát naváže na mnohaletou tradici bohatého společenského a kulturního života v Olomouci a stane se tak jedinečnou příležitostí pro setkávání,“ uvádí primátor statutárního města Olomouce Antonín Staněk.


Více informací na http://mestskybal.olomouc.eu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.