středa 24. dubna 2024 Jiří

Policisté pátrají po totožnosti zraněného cyklisty z Mostkovic

Prostějovští policisté pátrají po totožnosti těžce zraněného cyklisty, který již téměř dva týdny leží po nehodě ve vážném stavu v olomoucké nemocnici. Muž s kolem havaroval v Mostkovicích na Prostějovsku minulé úterý. Nikdo jej však nepohřešuje, řekla dnes krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Muž havaroval podle policistů v ulici Stichovské ve chvíli, kdy jel ve směru od Plumlovské přehrady na kole a druhé kolo vezl vedle sebe. "Z dosud nezjištěných příčin narazil nejprve vedeným kolem do sloupku kovového zábradlí a poté i s jízdním kolem, na kterém jel, o betonový obrubník. Po nárazu upadl na zem," uvedla policejní mluvčí.
   

Muž byl převezen do nemocnice, policistům se dosud nepodařilo zjistit jeho totožnost. Prověřili i databázi pohřešovaných osob, ale bez úspěchu. Obracejí se přitom s žádostí o zjištění totožnosti také na veřejnost. Podle nich má muž 30 až 40 let, vysoký je kolem 180 centimetrů. Má nakrátko ostříhané tmavé vlasy a prošedivělé vousy. Na sobě měl černé triko a kalhoty a na zádech černý batoh s nápisem Nike. Jel na pánském červeném horském kole značky Olpran a vedl fialovo - červené dámské jízdní kolo
stejné značky.
   

Jakékoliv informace, které by vedly ke zjištění totožnosti neznámého zraněného cyklisty, mohou lidé sdělit na prostějovský dopravní inspektorát nebo na linku 158.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.