čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Poliklinika u nádraží modernizuje rehabilitační oddělení i celou budovu

Nové rozvody vody, nová kanalizace, modernizace vodoléčby. To jsou novinky, na které se budou moci již brzy těšit všichni pacienti rehabilitace z Olomouce a okolí. Rehabilitační oddělení a část budovy Polikliniky AGEL Olomouc totiž aktuálně prochází rozsáhlou modernizací za více než 4 miliony korun, která zlepší funkčnost i bezpečnost pracovišť a pacientům nově poskytne modernější léčbu.

Modernizace Polikliniky AGEL probíhá právě v těchto dnech a zahrnuje konkrétně výměnu rozvodů studené i teplé vody v budově C a výměnu kanalizace na úseku vodoléčby. Do konce roku pak zařízení plánuje i modernizaci vybavení.

„Většinu modernizací, na kterých aktuálně pracujeme, lidé okem neuvidí, protože jde hlavně o výměnu potrubí uvnitř stěn budovy. Přesto je pro nás tato rekonstrukce velmi přínosná a je důležitá i pro kvalitní a moderní léčbu našich pacientů,“ vysvětluje Mgr. Martina Čočková, správce majetku a provozu Polikliniky AGEL.

Rekonstrukce rozvodů vody a kanalizace by měla být na poliklinice ukončena v měsíci září. Ještě v letošním roce by pak poliklinika ráda také modernizovala vybavení pro pacienty, kdy jejím záměrem je koupě nové celotělové vany pro vodoléčbu pacientů. I přes aktuálně probíhající rekonstrukci jsou přitom ambulance v Poliklinice AGEL Olomouc stále v provozu. „Jediným omezením je prázdninová odstávka vodoléčby, kterou pro pacienty otevřeme opět v září,“ dodává Martina Čočková.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.