pátek 19. dubna 2024 Rostislav

V Litovli začne fungovat nová gynekologická ambulance. V pátek se otevře veřejnosti

Nová gynekologická ambulance začne od září sloužit ženám v Litovli. Moderní ambulanci zřídila v prostorách Lékařského domu Nemocnice Šternberk, která je členem skupiny AGEL. Ženy se mohou přijít poradit a zkonzultovat své potíže s odborníky již tento pátek 1. září, kdy se v ambulanci koná od 13.00 do 16.00 hodin den otevřených dveří.

Nová ambulance nabídne komplexní gynekologickou diagnostickou a léčebnou péči pro pacientky všech věkových kategorií, včetně předporodní péče a diagnostiky pro nastávající maminky. „K otevření ambulance nás vedl především velký zájem pacientek o možnost soustavné péče lékařů našeho oddělení. V ambulanci budou pracovat naši zkušení lékaři,“ sdělil primář gynekologicko–porodnického oddělení Nemocnice Šternberk MUDr. Marek Vaca.

V ambulanci je k dispozici nejmodernější přístrojová technika, která nemocnici přišla na téměř 1,1 miliónu korun. Jde například o moderní kolposkop nebo špičkový gynekologický ultrazvuk.

Lékařský dům v Litovli najdou pacienti na adrese Vítězná 183/2B. Nová ordinace bude z počátku ženám k dispozici v pondělí od 7:00 do 15:00 s postupným náběhem dalších ordinačních dnů podle zájmu pacientek. Pro případné dotazy je pacientům i novým zájemcům se zdravotními obtížemi k dispozici telefonní číslo 725 663 530, nebo e-mailová adresa: gynekologie.litovel@nst.agel.cz.

Tisková zpráva | Foto pexels.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.