čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #114: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Roky, Raw a Malvin jsou moc krásní pejsci, kteří se v útulku bohužel ocitli už před nějakým čase. Nový domov by si zasloužili nejen oni, ale také ostatní zvířátka z útulků. Snad se jim nový a milující domov podaří najít co nejdříve.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Roky

Roky je třináctiletý kříženec větší velikosti. I když není žádný mladík, tak je celkem akční, miluje procházky i pobíhání ve výběhu. Také se rád mazlí, při drbání na zadku si slastně přešlapuje, ale asi nejvíc ze všeho miluje piškoty. Už hůř vidí a slyší.

Raw 

Raw je asi sedmiletý kříženec s německým ovčákem. Je temperamentní povahy, má rád pohyb. Potřebuje jasná pravidla, co může a co ne, pak je to skvělý pes, který je vděčný za každé pohlazení.

Malvin

Malvin je roční kříženec pravděpodobně rotvajlera, který se našel jako třídenní štěně loni v prosinci. Bohužel se k nám 5. 5. 2017 vrátil z osvojení. K cizím je nedůvěřivý. Na procházkách zpočátku tahá, pak se zklidní. Vcelku poslouchá, jen ho zatím pořádně nikdo nic moc nenaučil. Potřeboval by najít zkušeného páníčka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka.

Foto LOZ

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.