pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #124: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dior čeká v útulku na nového pána více než půl roku. Je to hravý puberťák, který má rád pískací hračky. Dior potřebuje zkušeného pána a bude vhodné, aby za ním nejdříve docházel, aby si na sebe zvykli.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Dick

Asi po roce Dička vrátili z adopce, stále utíkal a nic na jeho útěcích nezměnilo ani to, že při jednom z útěků přišel o část zadní končetiny Je to milý, přátelský a kontaktní psík. Bohužel je dost uštěkaný a tak stále nemůže najít nový domov.

Sandra

Sandra je asi 4 letá kříženka labradora. V minulosti se asi stalo něco, co způsobilo, že jí chvilku trvá, než k člověku získá důvěru.

Vesna 

Vesna je krásná asi 1,5 roku stará fenka, kříženec pravděpodobně Rhodéského ridgebacka. Je to velice přátelská, vítací fenka, miluje všechny a všechno kolem sebe. Je to jemná psí dáma, zpočátku se držící trošku zpět, kdoví co zažila. Potřebovala by k někomu aktivnímu, kdo jí dodá sebedůvěru a bude s ní cvičit a zaměstná nejen tělo, ale i hlavu. Hledá domov, kde bude moci být s pánečkem, ze zahrady má tendence utíkat.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Dior

Je to asi 2,5 letý stafordšírský teriér. V útulku čeká na nového pána již víc jak rok a půl. Je to takový puberťák, který zkouší, co vše si může a nemůže dovolit. Proto pro něj hledáme zkušeného chovatele, který i tak bude muset za Diorem nějakou dobu docházet, aby si zvykl. Jinak je hodný mazlivý a přítulný. Rychle se učí. Základní povely ovládá. Rád se přetahuje a dovádí s pískacími hračkami. Není vhodný k dětem ani jiným zvířatům!! Je kastrovaný.

Devil

Je to asi čtyřletý kříženec. Vhodný k domku na zahradu. S ostatními psy se nesnese. Není vhodný k dětem. Případný zájemce bude muset za Devilem docházet kvůli jeho nedůvěřivosti, ale jakmile si zvykne je to hrozně mazlivý a kontaktní pes. Základní povely ovládá. Miluje piškoty, balónky a vůbec všechny hračky. Je kastrovaný.

Kira

Je asi čtyřletá fenka am.pitbulteriéra. Hodná přátelská a mazlivá fenka, která ráda aportuje balónky. Ovládá základní povely. Ostatní psy si vybírá. Vhodná jak do bytu, tak i k domku se zahradou.

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.