pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #125: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Kill je krásný čtyřletý pitbulteriér, který je vhodný pouze pro zkušeného chovatele těchto plemen. Zpočátku by musel zájemce docházet do útulku, aby si na sebe vzájemně zvykli. Až se Kill s někým seznámí, tak je pak přátelský a mazlivý.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc - Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Adéla 

Adéla je asi osmiletá fenka rotvajlera, milující společnost lidí, a která hledá fajn pánečka, který jí poskytne láskyplný domov. Fenka zpočátku vypadala vystrašeně, trošku i vrčela, bylo to však způsobeno tím, že ji její majitel opustil a ona jen nevěděla co se děje. Ovládá povely sedni a lehni a velmi brzy se z ní stal mazel.

Emili

Emili je asi dva a půl let stará fenka NO nebo jeho kříženec. Nepolíbená výcvikem a ani výchovou, tak troch divoženka. Je to kontaktní učenlivá fena, která se bude s radostí učit. Odměnou pánečkovi bude její oddanost.

Tobi

Tobi je asi ssedmiletý kříženec s nádherným kukučem. V hlavě však má trošku zmatek, při prvním setkání s někým novým se chová trochu roztržitě, je to však jen strach z nového a trpělivý člověk má za chvilku vyhráno, získá Tobyho přízeň. Při dobrém, laskavém a důsledném přístupu z něj bude ten nejmilejší parťák.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Beka

Beka je asi osmiletá kříženka Německého ovčáka. Zpočátku je plachá a opatrná, ale jakmile si zvykne, tak je hodná mazlivá a přátelská. Základní povel sedni zvládá s malou pomocí, chůzi na vodítku ovládá. Ostatní psy si vybírá, s fenami se nesnese. Má začínající šedý zákal očí, který jí zatím v ničem neomezuje. Vhodná ke starším dětem. Mohla by být jak v bytě, tak i domku se zahradou, v zimě však s přístupem do tepla.

Kevin

Je asi pětiletý kříženec knírače. Kevin je klidný hodný, ale na druhou stranu je to takový uzlíček nervů. Velmi špatně snáší stresové situace (rychlé pohyby, křik apod.), které u něj mohou vyvolat až epileptický záchvat, na který již musí brát léky. Má rád svůj klid a vůči jiným psům je flegmatický. Je kastrovaný.

Kill

Je to amer.pitbulteriér, který má okolo čtyř roků. Vhodný pouze pro zkušeného chovatele těchto plemen. Zájemce by měl počítat s tím, že za ním bude muset ze začátku docházet na útulek, než si na sebe zvyknou. Když si zvykne je přátelský a mazlivý. Základní povely a chůzi na vodítku ovládá. Vhodný do bytu. Není vhodný k dětem ani k jiným zvířatům.

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.