pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #131: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Rabit je osmi až desetiletý kříženec jezevčíka. Je to milý a mazlivý pejsek. Pravděpodobně žil někde u starších lidí, protože je celkem závislák a samotu, aspoň v útulku, nese dost špatně.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Dior

Přibližně dvouletý kříženec staforda Dior zkouší jako puberťák, co vše si může a nemůže dovolit. Proto pro něj hledáme zkušeného chovatele, který i tak bude muset za Diorem nějakou dobu docházet, aby si na něj zvykl. Jinak je hodný, mazlivý a přítulný. Rychle se učí. Základní povely ovládá. Rád se přetahuje a dovádí s pískacími hračkami. Není vhodný k dětem a jiným zvířatům. Je kastrovaný.

Beka

Osmiletá kříženka německého ovčáka Beka je zpočátku plachá a opatrná, ale jakmile si zvykne, projevuje se jako hodná, mazlivá a přátelská. Základní povel sedni zvládá s malou pomocí. Ostatní psy si vybírá. Má začínající zákal očí, který ji ale zatím v ničem neomezuje.

Gaston

 Gaston – rok a půl starý kříženec pitbula je puberťák, který zkouší, co vše si může a nemůže dovolit. Proto pro něj hledáme zkušeného chovatele, který i tak bude muset za Gastonem nějakou dobu docházet, aby si na sebe zvykli. Jinak je hodný, mazlivý a přítulný. Rychle se učí. Základní povely ovládá. Fenky mu nevadí. Mohl by být jak v bytě tak i v domku se zahrádkou. Umí chodit na vodítku, naučený je i na náhubek, prodělal kastraci.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc  Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Šerlok 

Šerlok je hodný, vychovaný, přátelský kříženec labradora. Má klidnou povahu, a tak se hodí i ke starším lidem. Fenky snáší bez problémů, pejsky si vybírá. Zjistili jsme o něm, že jeho původní pán si ho kdysi vzal z útulku, ale bohužel na podzim zemřel, a tak skončil Šerlok nakonec uvázaný u útulku. Přes den byl zvyklý být na zahradě, na noc chodil domů do tepla. Je to pohodář a nový páníček v něm najde opravdu skvělého parťáka. Není vhodný k ostatnímu domácímu zvířectvu.

Rabit


Rabit je osmi až desetiletý kříženec jezevčíka. Je to milý a mazlivý hafan. Pravděpodobně žil někde u důchodců, protože je celkem závislák a samotu, aspoň tady v útulku, nese dost špatně.

Boris

Boris klame tělem, odhadem je mu šest roků, ale svojí hravostí, dovádivostí a radostí ze života připomíná spíše odrostlejší štěně. Lidskou společnost evidentně miluje, nechápu, že někomu nechybí. Když je zavřený v kotci, je na něm vidět, jak moc by chtěl k někomu domů. K někomu zkušenému, hodnému, veselému, nejlépe se zahrádkou. 

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.