čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #132: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Theodor je asi sedmiletý kříženec pravděpodobně německého ovčáka s dobrmanem. Je to aktivní pes, který má rád procházky i blbnutí s míčem ve výběhu. Umí některé základní povely, ale potřeboval by je vypilovat.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc  Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Malvin

Malvin je kříženec pravděpodobně rotvajlera, který se našel jako třídenní štěně v prosinci 2016, jako dvouměsíční byl osvojen, bohužel však jeho nová rodina podcenila jeho temperament, vůbec jej nesocializovala, a tak se k nám v květnu 2017 vrátil, jako šestiměsíční, vystresovaný, vybitý puberťák. Od těch dob je z něj veselé psisko, se spoustou elánu, který trpělivě čeká na nový, tentokrát zodpovědný domov. Potřeboval by najít zkušeného páníčka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka.

Raw 

Raw je asi sedmiletý kříženec s německým ovčákem. Je temperamentní povahy, má rád pohyb. Potřebuje jasná pravidla, co může a co ne, pak je to skvělý pes, který je vděčný za každé pohlazení.

Theodor 

Theodor je asi sedmiletý kříženec pravděpodobně německého ovčáka s dobrmanem. Je to aktivní pes, který má rád procházky i blbnutí s míčem ve výběhu. Umí některé základní povely, ale potřeboval by je vypilovat. Je učenlivý, k lidem přátelský. Psy moc nemusí a fenky si vybírá.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Enzo

Enzo je asi dvouletý kříženec stafordšírského teriéra. Enzo je zpočátku nedůvěřivý, ale jakmile si zvykne tak je mazlivý přátelský a hravý. Prudších pohybů nebo hlasitých zvuků se zatím velmi leká. Základní povely ovládá velmi dobře. Není vhodný k dětem do 15 let. Nejspokojenější bude u domku se zahradou, ale může být i v bytě. 

Ťuňťa

Ťuňťa je asi desetiletý kříženec. Z počátku k lidem velmi nedůvěřivý, delší domu mu trvá než se adaptuje v novém prostředí. Jakmile si zvykne, tak je hodný a přátelský. Základní povely nezná, ale chůzi na vodítku ovládá. Vhodný jako společník ke starším lidem. Není vhodný k jiným zvířatům.

Jack

Jack je to asi roční kříženec. Přátelský hravý mazlivý a velmi hyperaktivní pes. Miluje balónky a vlastně všechny hračky. Základní povely mu zatím nic neříkají. Vhodný ke starším dětem. Nejspokojenější bude u lidí s aktivním způsoben života. Není vhodný do bytu, jelikož když se nudí, má potřebu všechno vytahovat a trhat.

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.