pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #133: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Fantom je asi tříletý kastrovaný kříženec bandoga a cane corso. Je to takové neobratné malé slůně. Je velmi hravý, rád balónkuje či se přetahuje. Je to velký mazel.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov 

Devil

Devil je asi čtyřletý kříženec. Je kastrovaný, vhodný k domku na zahradu, je výborný hlídač. S ostatními psy se moc nesnese. Není vhodný ani k dětem. Případný zájemce by musel za Devilem docházet kvůli jeho nedůvěřivosti, ale jakmile si zvykne je hrozně mazlivý a kontaktní pes. Základní povely ovládá.

Elyot

Elyot je asi čtyřměsíční štěně. Přátelské hravé a velmi mazlivé. Ze základních povelů zatím ovládá sedni a dej pac, ale je to šikula a rychle se učí. S jinými psy vychází bez problému. Vhodný k dětem. Jelikož je to zřejmě kříženec pudla, musí budoucí majitel počítat se zvýšenou péči o srst.

Fantom

Fantom je asi tříletý kastrovaný kříženec bandoga a cane corso. Je to takové neobratné malé slůně. Je velmi hravý, rád balónkuje či se přetahuje. Je to velký mazel. Ovládá základní povely. Je vhodný pro zkušenějšího chovatele, jelikož stále zkouší, co si může dovolit. Zájemce na Fantoma musí počítat s tím, že za ním bude muset nějakou dobu docházet, aby si na sebe zvykli. Není vhodný k dětem.

Foto útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.