pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #139: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Derek je už dědeček, asi dvanáctiletý kříženec kolie. Většinu dne prospí, ale miluje i procházky. Někdy je mazel, jindy má raději svůj klid.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc  Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Derek

Derek je už dědeček, asi dvanáctiletý kříženec kolie. Většinu dne už prospí, ale miluje i procházky. Někdy je mazel, jindy má raději svůj klid. V útulku čeká na nový domov, kde by mohl v klidu a v lásce dožít, už skoro rok.

Mireček 

Mireček je největší oblíbenec našich „venčičů“. Je akční, velmi kontaktní a mazlivý. Procházky a pohyb absolutně miluje. Potřeboval by k někomu, kdo by se mu pořádně věnoval a zaměstnal jej. Pak bude oddaným parťákem. V útulku čeká na domov už více než tři roky. Trpí alergií na traviny, proto nesmí do vysoké trávy.

Malvin 

Malvin je takové naše veliké dítě. Hravý mazel, který si však dokáže říct, když se mu něco nelíbí. Do útulku přišel jako třídenní mimino, pak odešel do adopce, ze které byl jako půlroční vrácen zpět. K cizím je zpočátku nedůvěřivý. Na procházkách zpočátku tahá, pak se zklidní a je poslušný. U nás jej pravidelně venčí jedna paní a on ji poslouchá jako hodinky. Potřeboval by najít zkušeného páníčka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka. Zájemce by za ním musel nějakou dobu docházet na zvykačku. Na domov čeká už dva roky.

Foto LOZ Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.