pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #140: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Dnešní trojici mazlíčků doplní krásné a mladé koťátko Matylda, radující se ze života, hravé a umazlené. Hledá rodinu, kde si s ní budou hrát a budou se ji věnovat.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc  Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Trevor

Trevor je asi osmiletý psí pohodář. Do útulku přišel velmi zanedbaný, špinavý a zadredovaný. Podstoupil očistu, byl ostříhán a z ošklivého kačátka se vyklubal psí krasavec. Je kastrovaný. V osvojení již chvíli byl, ale vrátili jej. Vzhledem, k tomu, že mu byly zjištěny močové kameny, které byly odstraněny, myslíme si, že měl jen bolesti, neboť v útulku je milým nekonfliktním, mazlivým psem. Nutno počítat s tím, že bude muset mít speciální dietu, aby se mu kameny znovu netvořily.

Matylda

Matylda je asi dva a půlměsíční koťátko, radující se ze života, hravé a umazlené. Hledá rodinu, kde si s ní budou hrát a budou se ji věnovat.

Toby

Truhlík Toby, je asi osmiletý psík, který potřebuje milující avšak důslednou výchovu. Do útulku přišel jako bojínek, který ze strachu strašil i nás. Po nějaké době jsme si získali jeho přízeň a dokonce se našli zájemci, kteří si jej osvojili. Pro jeho krásný kukuč a vítací povahu zapomněli na varování, že Toby sice potřebuje milující domov, ale taky domov důsledný, kde budou nastaveny pravidla, co se smí a co už je za hranou. Toby osvojitele pokousal a byl vrácen do útulku. Hledá se pro něj majitel, který má se psy zkušenosti a zvládne jeho běsy a strachy.

 

Foto LOZ Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.