čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #141: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Porthos je asi tříletý Sibiřský husky. Ze základních povelů ovládá pouze sedni, a to až po dlouhém přemlouvání. Porthos potřebuje opravdu zkušeného chovatele, který mu dá jasná pravidla, protože si dělá co chce a neustále zkouší, kam až může zajít.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Wandam

Wandam je asi osmiměsíční kastrovaný kocourek. Je přátelský, hravý a velmi mazlivý. Ostatní kočky moc nemusí, takže bude raději sám. Je naučený na kočičí WC.

Porthos

Prothos je asi tříletý Sibiřský husky. Ze základních povelů ovládá pouze sedni, a to až po dlouhém přemlouvání. Porthos potřebuje opravdu ZKUŠENÉHO chovatele, který mu dá jasná pravidla, protože si dělá co chce a neustále zkouší, kam až může zajít. V novém domově by měl mít svůj kotec, ve kterém by ze začátku mohl být, když se mu nebude nikdo věnovat, jelikož když se nudí má tendence utíkat. Vhodný k dětem od dvanácti let. Není vhodný ke psům ani ke kočkám. S fenkami se kamarádí.

Darja

Darja je asi osmiměsíční kastrovaná kočička. Chvíli ji trvá než se aklimatizuje v novém prostředí, ale když si zvykne, tak se ráda mazlí, je hodná přátelská. Je naučená na kočičí WC a zvyklá na ostatní kočky.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc  Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Matyda

Matylda je asi dva a půlměsíční staré koťátko, radující se ze života, hravé a umazlené. Hledá rodinu, kde si s ní budou hrát a budou se jí věnovat. Matylda je navakcinovaná a připravená jít do nového domova.

Prosta

Prosta je asi tříletá malá fenečka, zpočátku vystrašená, ale při dobrém zacházení z ní bude výborný parťák.

Hátoš

1365, tolik dnů již čekáním strávil v útulku Olomouc, předtím bydlel i nějaký čas v útulku v Havířově, kde byl osvojen. Je to asi šestiletý, krásný, ale strašně bázlivý pes. Dostane-li se do úzkých, nebo se lekne, má tendence útočit. Proto je i péče o jeho srst téměř nemožná. Snad žádný pes nemiluje procházky tak jako on. Umí základní povely. Vzhledem ke své bázlivosti je vhodný k někomu zkušenějšímu. Určitě není vhodný k dětem.

Foto LOZ, Útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.