pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #145: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Sibiřský husky Porthos potřebuje opravdu zkušeného chovatele tohoto plemene, který mu dá jasná pravidla, protože si dělá co chce. V novém domově by měl mít svůj kotec ve kterém by ze začátku měl být, když se mu nebude nikdo věnovat.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc – Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Rain

Rain je pes plemene rhodéského ridgebacka nebo jeho kříženec. Údajně měl zůstat v prodaném domě a majitel, nejspíš vzhledem k tomu, že neměl kde bydlet, se o něj dál odmítl starat. Rain je pohodový pes odhadem asi sedmiletý

Jarka

Jarka je kříženec rottweilera, úžasná psí dáma. Pohodářka, která hledá stejně pohodové pánečky.

Carmen

Carmen je kříženec staf. teriéra nebo pitbullteriéra, hravá, milující aportky a společnost pánečka. Hledá aktivní pánečky, kteří ji unaví a utahají. Když se totiž nudí vymýšlí si zábavu sama například tím, že láme větve na stromech.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Kevin

Je asi pětiletý kříženec knírače. Kevin je klidný a hodný, ale na druhou stranu je to takový uzlíček nervů. Velmi špatně snáší stresové situace (rychlé pohyby, křik, ....), které u něj mohou vyvolat až epileptický záchvat a na něj již musí brát léky. Má rád svůj klid a vůči jiným psům je flegmatický.

Lina

Je asi roční kočička. Při příjmu měla bohužel natolik zraněný ocásek, že se jí musel nechat amputovat, ale v běžném životě ji to v ničem neomazuje. Je kastrovaná. Delší dobu si zvyká na nové prostředí, ale když si zvykne, je mazlivá a hodná. Naučená na kočičí WC. Ostatní kočky zatím nemusí a psy nemá ráda.

Porthos

Je asi tříletý sibiřský husky. Porthos nám byl bohužel vrácen z adopce z důvodu neustálého utíkání, a to i když sním někdo byl a jen mu nevěnoval svou plnou pozornost. Během té doby, co byl u nových pěstounů cca 3 měsíce ho nic nenaučili. Ze základních povelů ovládá pouze sedni, a to až po dlouhém přemlouvání. Porthos potřebuje opravdu ZKUŠENÉHO chovatele tohoto plemene, který mu dá jasná pravidla, protože si dělá co chce. V novém domově by měl mít svůj kotec ve kterém by ze začátku měl být, když se mu nebude nikdo věnovat. Nevhodný k dětem. Není vhodný ke psům s fenkami je kamarád.

Foto LOZ, útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.