pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #147: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Amanda je asi sedmiletá fenka německého ovčáka, je klidná, vyrovnaná. Stane se vám pohodovou společnicí na toulky přírodou.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc – Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Ezop

Ezop je super hafan, kontaktní, mazlivý a na svůj věk má energie doslova na rozdávání. Je stále veselý, miluje procházky, hračky, a když má ve vedlejším výběhu fenku, tak se naparuje jako páv a zvedá nohu při čůrání tak vysoko, div, že nepřepadne. Ezop má potravní alergii, a proto je krmen hypoalergenními granulemi. Horší je to u něj se zrakem. Dostal doživotně naordinované kapky a vzhledem k tomu, že chvilku nepostojí, je občas dost těžké mu do očí nakapat. Doufáme, že i přes své zdravotní problémy najde pěkný domov, ve kterém bude právoplatným členem rodiny a už nikdy nebude na poslední koleji. 

Amanda

Amanda je asi sedmiletá fenka německého ovčáka, je klidná, vyrovnaná, vhodná pro milovníky NO. Stane se vám pohodovou společnicí na toulky přírodou.

Mourek

Kocourek Mourek je ideálním parťákem, čistotný, zvyklý na pobyt v bytě, kde vám bude s radostí asistovat u jakékoliv činnosti. Umí se spřátelit i se psy, v útulku si na ně zvykl, a tak pokud budoucí osvojitel má doma psa, kterému kočky nevadí, bude Mourek přítelem i jemu. Je kastrovaný, očkovaný a testovaný.

Foto LOZ Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.