úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #154: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Scara je asi čtyřměsíční uvrněné kotě. Je to velmi hodná a trpělivá kočička. I nucené koupele v útulku snášela velmi trpělivě, aniž by ošetřovatele podrápala nebo pokousala.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc – Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Mireček

Mireček je největší oblíbenec našich „venčičů“. Je akční, velmi kontaktní a mazlivý. Procházky a pohyb absolutně miluje. Potřeboval by k někomu, kdo by se mu pořádně věnoval a zaměstnal jej. Pak bude oddaným parťákem. V útulku čeká na domov už více než tři roky. Trpí alergií na traviny, a proto nesmí do vysoké trávy.

Sia 

Sia je asi rok a půl stará fenka, kříženec NO. Je to akční fena, která se však doposud ničemu nenaučila. Hledá prima rodinu, která ji dopřeje nejen místo u sebe doma, ale i tu psí školu. Holka je to učenlivá. 

Scara 

Scara je asi čtyřměsíční uvrněné kotě. Je to velmi hodná a trpělivá kočička. I nucené koupele v útulku snášela velmi trpělivě, aniž by ošetřovatele podrápala nebo pokousala.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Trolll

Je asi čtyřměsíční kocourek. Hravý, mazlivý, přátelský a zvědavý kocourek. Je zvyklý na ostatní kočky a naučený na kočičí WC.

Siréna

Je to asi roční kříženka malého vzrůstu. Je hravá a mazlivá. Siréna je velmi hyperaktivní fenečka, která chvíli nepostojí v klidu. Základní povely neovládá. Není vhodná do bytu, jelikož si pozornost vyžaduje neustálým štěkáním a to i v přítomnosti lidí. S psy problém nemám, ale fenky si vybírá. Nevhodná k malým dětem. Miluje pískající hračky.

Sony

Sony je asi čtyřletý kříženec labradora. Je hodný přátelský a velmi mazlivý. Když má náladu základní povely ovládá. Vhodný na zahradu. Ostatních psů si nevšímá a fenky má rád. Sony je typický labrador, takové střeštidlo, jedinou vadou je to, že radostí skáče po lidech, proto by byl vhodnější k větším dětem. Nemá rád kočky.

Foto LOZ Olomouc, Útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.