čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #50: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Sheila, Mikeš a Tomi je trojice moc krásných kočiček, které hledají nový domov, ve kterém by měly hodného a milujícího páníčka. To samé platí pro pejsky Austina, Rendyho a Luckyho. Druhou, někdy i třetí, šanci si určitě tato banda chlupáčů zaslouží.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Sheila

Sheila je krásná, zhruba pětiměsíční kočička, která byla nalezena na ul. Axamitova v Olomouci. Hledá svého původního nebo nového majitele.

Mikeš

Mikeš je asi 4-5měsíční kocourek z kolonie toulavých koček od Penny. Byl odchycen začátkem ledna, byl zcela plachý, velmi hubený a trpěl průjmem. Byl přeléčen antibiotiky, je odčerven a 2x naočkován, testován na FIV/FeLV. Z původně velmi plachého kocourka se v dočasném domově stal hravý parťák ostatních svěřenců. Ještě si trochu drží odstup, ale už se nechá pohladit. Bude potřebovat velmi trpělivého a laskavého páníčka. Bude mu dobře v domku se zahradou, ale i v bytě, když bude mít kočičího kamaráda.

Tomi

Tomi je nalezenec, přidal se ke kolonii toulavých koček a u nich se zdržoval. Je velice hodný a klidný kocourek. Někdo se ho ale chtěl zbavit, tak ho vyhodil na ulici. Nikdo ho nehledal, tak skončil v dočasce u naší hodné dobrovolnice. Nejlépe by mu bylo u starších lidí, kde by byl jen sám bez společnosti jiných koček.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Austin

Austin je zhruba dvouletý kříženec knírače. Je to hodný, ale bázlivý pes. Takové trdlo, které se ještě potřebuje o světě hodně učit. Při štěkání vtipně klape zuby, že máme občas strach, že si je vyrazí. Ve správných rukách se z něj stane určitě super hafan se zdravým sebevědomím.

Rendy

Rendy je náš smolař. Asi devítiletý kříženec malé velikosti. Je to mazel, závisláček, ale občas má rád i svůj klid. Již třikrát měl nový domov, ale ani jednou mu to nevyšlo. Poprvé si našel zábavu v likvidaci slepic, po druhé ničil vybavení bytu, když byl sám doma a po třetí mu panička odešla do nemocnice a nemohla se o něj dál starat. Nejlépe by mu bylo na dvorku s přístupem do domu, bez domácích zvířat. S ostatními psy nemá vůbec žádný problém.

Luck

Luck je "vousatý" kříženec střední velikosti. Z počátku byl hodně vystrašený, ale teď už je kamarádský a bezproblémový. S ostatními psy jsme jej zatím nezkoušeli.

Foto LOZ, Pomocné ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.