sobota 20. dubna 2024 Marcela

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #55: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Je úterý a s ním další roztomilí mazlíci hledající nový a láskyplný domov u hodného páníčka. Co vy na to?

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Bobina

Bobina je asi roční kočička, která se přitoulala k naší dobrovolnici na zahradu. Byla vykastrována a 2x odčervena. V současné době je v léčení s ušima. Je klidné povahy, ale další kočky nemá moc v lásce a odhání je.

Timon

Timon je plaché odrostlé kotě z kanálu blízko řeky, z místa, které nebylo pro zvídavé kotě zrovna nejbezpečnější. Timon zatím lidi moc nemusí, syčí a vrčí na nás, zároveň si ale rád počká na plnou misku. V nejbližší době ho čeká kastrace, po které se uvidí, zdali budeme pokračovat v jeho socializaci či ho vypustíme do některé jiné, bezpečnější a monitorované lokality.

Jonášek

Kocourek Jonášek k nám přišel společně se svým kočičím kamarádem Murinkem z místa, kde byli kocourci nechtění a hrozila jim "likvidace". Jonášek je velmi klidný, milý a mazlivý kocourek, odčervený a kastrovaný, ale bohužel FIV pozitivní. Z důvodu nemoci není vhodné kocourka pouštět ven, ani ho seznamovat s dalšími kočkami, kde by mohly případně hrozit nějaké rozbroje a rvačky, a tím by mohlo dojít k přenosu onemocnění. Jonášek je ale zvyklý na společnost Murinka, a tak by bylo skvělé, kdyby tito dva mazliví kocourci našli domov společně.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Missi

Missi je krásná, mladá aktivní fenka, která miluje lidskou společnost. Má obrovskou sílu a proto by potřebovala k páníčkovi, který by zvládl její divokost a přebytek energie. K lidem je zlatá, ale s ostatními psy má tendence si stále "něco vysvětlovat".

Kajín

Kajín je mladé psí "střevo". Je hodně aktivní, potřebuje mnoho pohybu a také naučit spoustu věcí. K lidem je kontaktní, se psy jsme jej nezkoušeli, ale přes plot na ně zuřivě štěká.

Floss

Floss je asi dvouletý kříženec menší velikosti. Je trošku bázlivý, ale milý a když si zvykne tak hrozně mazlivý. Lehá si na záda a nastavuje bříško na škrabání. Na vodítku se teprve učí. 

Autoři | Foto LOZ - Olomouc, Pomocné ruce Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.