čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #61: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Pravidelná úterní dávka roztomilosti je po krátké pauze opět tady. Znovu hledáme páníčky pro tyto krasavce níže, pokud byste měli o některého z nich zájem, neváhejte kontaktovat příslušnou instituci.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Laky

Laky je ani ne dvouletá kříženka větší velikosti. Je hodná, aktivní, má ráda procházky a hračky. Pravděpodobně z důvodu nějakých špatných předešlých zkušeností nemá ráda děti.

Vesel

Vesel je úžasný asi jedenáctiletý hafan střední velikosti. Jak už jeho jméno napovídá, je stále veselý, aktivní a kontaktní. Miluje procházky, míčky a hlavně lidskou společnost. Ani vzhledem není jako „každý druhý“. Vesel je originál úplně ve všem a opravdu už by si nový domov zasloužil.

Dick

Dick je zhruba čtyřletý kříženec střední velikosti. Je to milý, přátelský a kontaktní psík. Bohužel je hrozně uštěkaný a tak stále nemůže najít nový domov. Není vhodný do bytu, nejlépe by mu bylo v domku se zahradou, kde by jeho štěkot nevadil sousedům.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Terinka a Tesinka

Jsou to krásné, hravé 4-měsíční holčičky, odčervené, 2x vakcinované, FIV+FeLv negativní. Kočičky se nachází v depozitu. Jsou vhodné do bytu nebo do domečku s možností výběhu na zabezpečenou zahrádku.

Mia a Mája

Asi 3-měsíční kočičky Mia a Mája pocházejí z jedné kolonie toulavých koček. Zpočátku byly velmi plaché, nyní jsou již mazlivé. Navíc jsou velmi hravé a zvědavé. Do nového domova půjdou odčervené a 2x vakcinované.

Piškot, Prcek a Petruška

Nyní 2,5 měsíců stará koťátka nalezena jako 5-týdenní ve Smetanových sadech v Olomouci. Koťátka jsou stále ještě plašší, ale na vymazlování usilovně pracujeme. Jsou odčervená a zatím 1x vakcinovaná.

Autoři | Foto Pomocné ruce Olomouc, LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.