pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #62: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Máme tady nový díl rubriky Hledáme páníčka. Některé mazlíky přinášíme opakovaně, protože pořád nenašli ten správný domov. Proto se pořád snažíme najít někoho, kdo by se těchto němých kamarádů ujal a postaral se o ně co nejlépe.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Matylda

Matylda je krásná mladá kočička, odchycená na kastraci v jedné kolonii toulavých koček. Je zatím stále plašší, byla by vhodná k domku se zahradou. Do adopce půjde 2x vakcinovaná, odčervená a vykastrovaná.

Elsa

Asi tříměsíční kočička byla nalezena v areálu úřadu práce, jako kotě toulavé kočky. Elsička byla zpočátku plachá, ale dělá velké pokroky. Už se nechá pohladit a je velmi hravá.

Lumpík

Tříměsíční kocourek, který k nám do depozita přišel z jedné zahrádkářské oblasti spolu s matkou a se třemi sourozenci. Bráškové a ségra jsou už dávno v adopci a za pár dní půjde do nového domova i jeho matka. Lumpík je věrný svému jménu, je velmi zvědavý, hravý a stále naladěný k provádění různých lumpáren.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Malvin

Malvin je mladý kříženec pravděpodobně rotvajlera, který se našel jako třídenní štěně loni v prosinci. Bohužel se k nám 5.5. vrátil z osvojení, kdy osvojitelé nezvládli výchovu štěněte. Z počátku byl hodně vystrašený, teď už je však s námi všemi největší kamarád a bezstarostné štěně. Na procházkách umí chodit na vodítku, netahá a chce poslouchat, jen ho zatím pořádně nikdo nic moc nenaučil. Potřeboval by najít pánečka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka.

Pom

Pom je zhruba sedmiletý, střapatý kříženec menší velikosti. Ideálně by se hodil na zahradu k domku. Je hodný a mazlivý. S ostatními psi jsme jej nezkoušeli.

Alfa

Alfa je zhruba roční kříženka německého ovčáka. Je hyperaktivní, přátelská, snášenlivá k ostatním psům i fenám. Umí pár základních povelů, ale většinou „na ně nemá čas“. Potřebovala by k aktivním lidem, kteří by zvládli její akční temperament.

 

Autoři | Foto Pomocné ruce Olomouc, LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.