sobota 20. dubna 2024 Marcela

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #75: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Vánoce se kvapem blíží, co takhle někomu udělat radost pod stromečkem chlupatým a přátelským překvapením?

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Tut

Tut je zhruba sedmiletý kříženec střední velikosti. Je to sympaťák, který miluje pohyb, procházky a společnost. Na útulku působí jako takový „hodný strejda“. Fenky a štěňata si nechá skákat po hlavě, hraje si s nimi a nemá problém ani s většinou psů. Je škoda, že už se pomalu stal inventářem útulku.

Šárka

Šárka je zhruba roční kříženka NO. Je hyperaktivní, přátelská, snášenlivá k ostatním psům i fenám. Umí pár základních povelů, ale většinou „na ně nemá čas“. Potřebovala by k aktivním lidem, kteří by zvládli její akční temperament.

Fido

Fido je zhruba tříletý hladkosrstý foxteriér. Je plný nevybité energie. Miluje procházky, blbnutí a také mazlení. Je hrozně hodný, nechá se chovat, když ho během jeho hyperaktivního skákání chytíte třeba ve vzduchu, okamžitě se zklidní, nezavrčí, nekousne, prostě pohoda. S ostatními psy se však nesnese.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Ferdík 

Ferdík je naprosto kouzelný, asi 5ti měsíční kocourek. Je to obrovský mazílek, který miluje chování v náručí nebo člověku ležet na zádech či ramenou. Potuloval se kolem bloku bytového domu a hledal, ke komu by se mohl přidat - moc touží být člověku nablízku. Ferdíček je prozatím jen odčervený a 1x očkovaný. Hledáme pro něho domov, kde se mu budou jeho noví páníčci moci hodně věnovat, může mít i kočičího kamaráda.

John 


John je  7-měsíční kocourek pochází z kolonie vesnických koček, kde kočky patří všem, ale zároveň nikomu - alespoň co se týká péče, kastrací a krmení. Přišel k nám ještě s pěti dalšími koťaty - většina z nich je již v adopci, John na svůj nový domov stále čeká. John je veselý, čistotný a hravý kocourek, zvyklý na přítomnost dalších kočiček, zpočátku k lidem ještě trošku opatrnější, ale společenský. Je očkovaný a odčervený.

Ríša


Ríša 7-měsíční pochází z kolonie divokých koček z areálu jedné stavební firmy. K nám se dostal jako malé kotě se svými 2 sourozenci. Je čistotný, má krásný lesklý kožíšek, a je velmi hravý. Rád by měl v novém domově společnost další kočičky či kocourka. Je očkovaný a odčervený.

Foto LOZ, Pomocné ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.