čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #78: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Je tady nový rok a s ním i nová nadílka osamělých chlupáčů. Mireček, Silvie i Pim netrpělivě čekají na nového páníčka, se kterým mohou strávit nezapomenutelné chvíle.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Mireček

Mireček je zhruba pětiletý kříženec větší velikosti. Je to největší oblíbenec našich „venčičů“. Je akční, velmi kontaktní a mazlivý. Procházky a pohyb absolutně miluje. Pokud se však nevyřádí a neunaví, dokáže přelézt téměř každý plot a vyvenčit se „po svém.“ To pak i škodí, například z poslední adopce se vrátil, protože měl pokousat koně. Potřeboval by k někomu, kdo by se mu pořádně věnoval a zaměstnal jej. Pak bude oddaným parťákem.

Silvie

Silvie je přibližně desetiletá fenka křížence větší velikosti. Je to úžasná psí babička. Když je o samotě, tak je klidná, ale jinak je plná energie, miluje balónky, procházky a samozřejmě hlavně společnost. S ostatními psi se v pohodě snese a parťák v novém domově by se jí určitě hodil. Hrozně se bojí petard.

Pim

Pim je asi dvouletý kříženec střední velikosti. Jeho předešlý život pravděpodobně nebyl příliš šťastný. Na hřbetě má několik velkých jizev, jako spálenin od elektrických drátů. Když přišel, byl jako „reklama na hlad“, bál se, byla to taková hromádka neštěstí. Teď je z něj veselý, hyperaktivní a kamarádský psík.

Autoři | Foto LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.