čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #79: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dneska se o vaší pozornost hlásí Peron, Celty, Malvin, Kulička, Elsa a Nasťa. Pokud vám nevadí kamarád z útulku, jistě si vyberete.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Peron

Peron je zhruba čtyřletý kříženec střední velikosti. Je to hyperaktivní torpédo, ale jinak je veselý a přátelský. Umí pár povelů, ale nemá moc čas na to je udělat. Potřeboval by k někomu, kdo mu poskytne dostatek pohybu, péče.

Centy

Centy je šestiletá kříženka německého ovčáka. Je poměrně dost aktivní, kdyby neměla šedivou tlamu, tak by na ní její věk nešel vůbec poznat. Je hodně přátelská a mazlivá. Se psy se většinou snese.

Malvin

Malvin je roční kříženec pravděpodobně rotvajlera, který se našel jako třídenní štěně loni v prosinci. Bohužel se k nám 5. 5. 2017 vrátil z osvojení. Na procházkách zpočátku tahá, pak se zklidní. Vcelku poslouchá, jen ho zatím pořádně nikdo nic moc nenaučil. Potřeboval by najít zkušeného páníčka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Kulička

Kulička je asi 5ti letá, kastrovaná kočička z kolonie polodivokých koček od jednoho nákupního centra. Letos v zimě si sama k lidem přišla pro pomoc - její zdravotní stav se velmi zhoršil. Kulička měla silnou rýmu, postižené horní i dolní dýchací cesty a zánět v očích. Nyní je již z nejhoršího venku, ale stále je ještě v léčbě. Na nové prostředí si zvykla celkem rychle, je to trpělivá pacientka a už si také velmi užívá mazlení. Je kastrovaná.

Elsa

Elsa je asi půlroční kočička byla nalezena jako zcela plaché kotě u úřadu práce. Je to světlejší plavá mourinka. Je zvědavá i hravá. Dnes už je kontaktnější, ale určitá ostražitost jí stále zůstala, proto s ní noví majitelé budou muset mít více trpělivosti. Elsa je zdravá a očkovaná, v nejbližší době ji čeká kastrace.

Nasťa

Nasťa přišla k nám i se svojí sestrou z nevhodných podmínek jedné vesnice, kde nic moc pěkného nezažila. Obě holky u nás vyrostly z malých koťat do krásných kočičích slečen. Obě kočičky dlouho odolávaly našemu snažení je vymazlit. Nasťa už plachost překonala a je z ní úžasná a milá mazlivka. Nasťa je kastrovaná, očkovaná a testovaná na FIV/FeLV.

Autoři | Foto LOZ, Pomocné ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.