čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #85: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Pokud jste s chřipkou ulehli jako já, nejlepším parťákem v nemoci se může stát nový kamarád z útulku. Nejen že vám bude dělat společnost v posteli, ale ještě vás bude zahřívat a dělat radost.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Gina 

Gina je asi 3 měsíční koťátko, hravé a mazlivé. Gina je malý rarášek, se kterým se rozhodně nudit nebudete. Je čistotná a socializovaná. Gina je odčervená a kompletně očkovaná. Hledáme pro ni vhodný domov v bytových podmínkách, nutností také bude zvýšená péče o její dlouhosrstý kožíšek. Gina stále baští jen kotěcí konzervy a granulky. V novém domově by se jí líbilo mít dalšího kočičího kamaráda.

Želvirka 

Želvírka je asi 2 letá kočička s krásným, želvovinovým zbarvením kožíšku. Želvírka už jednou v novém domově byla, ale byla vrácena z důvodu, že majitelka se o ni nemohla již dál starat. Želvírka je milá, malivá a velmi kontaktní, za člověkem chodí jako pejsek a miluje hlazení. Je kastrovaná, odčervená, 1x očkovaná. Hledáme pro ni nový domov v bytě nebo v domečku s bezpečným výběhem. Do nového domova by mohla odejít i se svou setřičkou Sylvinkou, na kterou je zvyklá. Jinak Želvírce spíše vyhovuje menší počet kočiček v domácnosti, může být i jedináček.

Sherlock

Sherlock je krásný, mazlivý černobílý kocourek, který hledá nové páníčky. Kocourek je zatím jen kastrovaný a odčervený, protože měl rýmu a musel se přelečit. V nejbližší době ho čeká i očkování. Pro Sherlocka hledáme nový domov v bytových podmínkách, pže ze začátku je ještě maličko plašší, leká se a schovává se pod pelíšky a deku. Jakmile ale pozná, že mu nic nehrozí, nastaví i bříško k mazlení.
 

Autoři | Foto Pomocné ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.