sobota 20. dubna 2024 Marcela

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #87: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dnes se můžete opět podívat na obyvatele olomouckého útulku, ale také si přečíst dojemný příběh štěňátka Sáry, která má bohužel zlomené obě přední nožičky. Přes nepřízeň osudu se Liga na ochranu zvířat nevzdává a bojuje za záchranu krásné tříměsíční Sáry.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Diego

Diego je starší, asi osmiletý maďarský ohař. Je kontaktní a mazlivý, miluje procházky a běhání ve výběhu. Je poslušný, umí i pár povelů. Ostatní psy nesnese, feny nevíme, ale tady se na ně také moc netváří, přímo s nimi zkoušen nebyl.

Rasty

Rasty je ještě štěně. Taková veselá, nohatá, hubená, uskákaná hromada energie a lásky. Když přišel do útulku, byl kost a kůže, ale pořádné jídlo a péče udělaly své a teď už vypadá o hodně lépe. Neumí zatím absolutně nic, ale vzhledem k jeho zvědavosti a také žravosti se bude určitě rychle a rád učit novým věcem.

Tristan 

Tristan je velmi mladý kříženec. Je aktivní, temperametní, v celku poslušný. Umí pár povelů, ale ještě se má hodně co učit. K lidem je přátelský a kontaktní.

Wendel 

Werdel je zhruba čtyřletý kříženec střední velikosti. Je to krásný mazel, který miluje lidskou společnost. S ostatními psy jsme jej zatím nezkoušeli.

Sára 

Do redakce se nám také dostal příběh bojovnice Sáry, která má bohužel zlomené obě dvě přední nožičky. Do útulku ji přivezli majitelé, kteří neměli peníze na drahou operaci. Štěňátko si za svůj krátký život prožilo neskutečné trápení, ale naštěstí se uzdravuje, snad bude brzo v pořádku a běhat s novým majitelem. Pokud si chcete o příběhu přečíst více, podívejte se zde, kde také najdete další informace i číslo účtu, na který můžete v případě zájmu přispět na podporu Sáry. 

Autoři | Foto LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.