úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #93: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Elza je krásná psí slečna na obrázku, která však neměla lehký start do života. Předešlý páníček ji toho evidentně moc nedal. Bojí se úplně všeho, leká se každého zvuku. Není na čase to změnit?

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Moris

Moris je zhruba sedmiletý kříženec amerického buldoka. Je to takový sympaťák s věčně dobrou náladou. Miluje míčky, kopačák si tahá do výběhu a zase zpět. Také rád chodí na procházky, ale ne moc dlouhé, protože pak začne kulhat. Na ostatní psy v útulku vůbec nijak nereaguje.

Racek 

Racek je přibližně dvouletý kříženec větší velikosti. Je to aktivní mazel, který miluje lidskou společnost a nechce být sám. Kotec přímo nesnáší a všemožně se z něj snaží dostat. Ve výběhu sám také moc nevydrží. Potřeboval by k někomu, kdo na něj bude mít dost času nebo možná k druhému psovi, se kterým by si sedl, zabavil by se s ním a nezlobil.

Elza 

Elza je kříženec NO a má asi jeden a půl roku. Zpočátku je plachá, ale rychle si zvykne. Předešlý páníček jí toho evidentně moc nedal. Bojí se úplně všeho, leká se každého zvuku, neumí vůbec nic.

Foto LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.