pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #103: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dan je čtyřletý mazel, který má rád pohyb venku a procházky. Šerlok je vychovaný a přátelský, ale v minulém roce mu bohužel zemřel páníček a skončil zase v útulku. Rabit je mazlík zvyklý na společnost. Dnešní trojce je velmi rozmanitá a snad brzo nalezne nový domov.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc -Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Dan

Dan je zhruba čtyřletý kříženec. Je to mazel, miluje procházky i lítání ve výběhu. Když se mu něco nelíbí, neváhá zavrčet. Ostatní psy opravdu moc nemusí.

Šerlok

Šerlok je hodný, vychovaný, přátelský kříženec labradora. Je klidné povahy, vhodný i ke starším lidem. Fenky snáší bez problémů, pejsky si vybírá. Zjistili jsme o něm, že jeho původní pán si ho kdysi vzal z útulku, ale bohužel na podzim zemřel a tak skončil Šerlok nakonec uvázaný u útulku. Přes den byl zvyklý být na zahradě, na noc chodil domů do tepla. Je to fakt pohodář a myslíme, že kdo si jej vezme, tak v něm najde opravdu skvělého parťáka.

Rabit

Rabit je osmi až deseti letý kříženec jezevčíka. Je to milý a mazlivý hafan. Pravděpodobně žil někde u důchodců, protože je celkem závislák a samotu, aspoň tady v útulku nese dost špatně.

Autoři | Foto LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.