čtvrtek 28. března 2024 Soňa

SOUTĚŽ: Olomoucká klubová noc spojí 6 scén a nabídne přes 30 vystoupení. Soutěžte o lístky!

Nový kulturní projekt s názvem Olomoucká Klubová Noc se uskuteční ve dnech 16. a 17. listopadu 2018 v srdci hanácké metropole. Festival chce pod záštitou Air Force Production navázat na úspěšnou tradici okolních krajů, ve kterých je klubová noc důležitou kulturní událostí.

Více informací a kompletní line up najdete na webu www.olomoucka-noc.cz a Facebooku festivalu.

Olomoucká klubová noc naservíruje svým návštěvníkům jedinečný kulturní zážitek. Během dvou dní se veškeré dění rozprostře mezi 6 scén, kterými jsou 15 Minut music club, Konvikt, Dream club, Vertigo club a exkluzivně také Kryt civilní obrany v Bezručových sadech.

Příchozí se mohou těšit v první řadě na bohatý hudební program jehož vrcholem bude jedno z posledních evropských vystoupení hvězdy současné progresivní elektronické scény - Jimmyho Pé. „Do Olomouce se vždycky rád vracím. Především si užívám místní atmosféru a oddané fanoušky," dodává Juraj Hrabal (pozn. red. Jimmy Pé).

Spolu s ním se představí i další progresivní interpreti jako Piqi Miqi (USA), FVLCRVM (SK), Flash the readies, Killiekrankie, Tomino a Myslivec (MIDI LIDI DJs), Nylon Jail a řada dalších. Dvoudenní vstupné na akci při zakoupení v online předprodeji na Goout.cz činí 350 Kč.

Soutěže o lístky na festival! Pro jednoho z vás tu máme dva lístky. Stačí dobře odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Odpovědi můžete odesílat až do středy 14. listopadu do 12:00, poté bude vyhlášen vítěz.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 
Soutěž byla ukončena, vítězkou lístků se stává Daniela Fritscherová. Gratulujeme!

Tisková zpráva

Štítky Olomoucká klubová noc, kultura, Air Force Production

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.