čtvrtek 28. března 2024 Soňa

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na páteční koncert Jamese Colea v klubu 15 minut

V pátek 15. února zažije olomoucký 15 Minut music club nálož české rapové klasiky. Hanáckou metropoli totiž přijede rozhýbat český zpěvák, hudebník, básník a přední rapper James Cole, který si momentálně užívá své další alter ego Stanlyeho Kuffenheima. Společně s Dj Ristem pak slibují parádní show.

James Cole se proslavil díky spolupráci s předními českými i zahraničními producenty. Pod hlavičkou Super Croo si to s ním střihnul Hugo Toxxx, s Orionem zase zaválel v projektu Orikoule. Dále má na svědomí alba jako Neurofolk, Dva nosáči tankují super, Kapitán Láska, Halucinace ze 3. patra, Orfeus nebo Stanley Kuffenheim. Svoje desky vydává od roku 2007 pod známým labelem Bigg Boss.

Danielovo vystoupení uvede olomoucká Late Night crew, která poté zařídí i řádnou after party. Mladá, multižánrová DJ crew pod vedením Krištofa Budkeho aka Vlzques a Martina Stündlema je rezidentním kolektivem v kultovním olomouckém Metro Chill Out Clubu a momentálně se starají o hudební zábavu i v bistru & baru Konvikt Olomouc.

Lupeny na tuhle rapovou smršť získáte v předprodeji za 190 Kč přes Goout.cz. Na místě pak utratíte za vstup 220 Kč. Akce začíná úderem 21:00. 

Soutěžte o dva lupeny na tento koncert. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Jeden z vás dostane od redakce dva vstupy na akci. Soutěžit můžete až do čtvrtku 14. února do 16:00, poté bude vyhlášen vítěz.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

James Cole přijede do Olomouce se svým nejnovějším alteregem jménem:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Facebook James Cole

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.