čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

SOUTĚŽ: Tomáš Klus tento týden dvakrát zahraje v Olomouci. Vyhrajte lístky na páteční koncert!

Tomáš Klus přijede koncertovat v rámci svého turné s názvem #prostekoncertvklubu do olomouckého Sklubu. Díky obrovskému zájmu jej uvidíme dokonce dva večery po sobě.

První koncert se uskuteční ve čtvrtek 5. dubna a je beznadějně vyprodaný. Druhý bude následovat hned další den, v pátek 6. dubna, a pár lístků ještě zbývá. My vám ale přinášíme možnost vyhrát dvě vstupenky a užít si tak Tomášovy písničky úplně zadarmo!

Písničkář, skladatel a herec původem z Třince vstoupil na hudební scénu v roce 2008 s albem Cesta do záhu(d)by, které nastartovalo jeho kariéru. Zlomový okamžik ale přišel v roce 2011, kdy vydal úspěšný singl Pánubohu do oken a po kterém následoval zlatý slavík. Nejnovější desku (dokonce dvojdesku!) Živ Je nahrál s Jeho cílovou skupinou v roce 2017. V současné době pracuje na dalším cédéčku a na letošním klubovém turné z něj má v plánu i pár kousků představit. Jeho koncerty jsou známé příjemnou atmosférou a všeobecnou radostí, klidem a spokojeností, kterou se zpěvák snaží mezi své fanoušky šířit. Stačí si prostě vychutnávat hudbu.

Co udělat pro to, abyste vyhráli lístky na Tomáše Kluse? Stačí dobře odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Jeden z vás vyhraje po dvou lístcích na páteční koncert. Zasílat odpovědi prostřednictvím formuláře můžete až do čtvrtku 5. dubna do 12:00, poté vyhlásíme vítěze.

Soutěž byla ukončena, vylosovanou výherkyní dvou lístků na koncert je A. Hučínová. Gratulujeme!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.