čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Krimi

Zloděj ukradl z vlaku lékařský přístroj pro léčbu spánkové apnoe, hrozí mu až dva roky ve vězení

Včera odpoledne ukradl neznámý pachatel z vlaku igelitku z horního zavazadlového prostoru, ve které byl lékařský přístroj pro léčbu spánkové apnoe.

Policie několik hodin hledala seniora z léčebny, chytili ho dezorientovaného v autě s cizí poznávací značkou

V ponděli 12. listopadu vyhlásili policisté z Jesenicka pátrání po dvaasedmdesátiletém seniorovi. Ten zmizel z léčebny v Bílé Vodě.

Zloděj se vloupal do pánského kadeřnictví, odnesl si z něj peníze i stříhací strojek

V noci z 12. na 13. listopadu se vloupal neznámý pachatel do pánského kadeřnictví. Zloděj se po násilném vniknutí dovnitř zmocnil peněz a stříhacího strojku.

Kriminalisté pátrají po Petru Černotíkovi. Může se pohybovat na Olomoucku, Prostějovsku nebo Přerovsku

Po čtyřiadvacetiletém Petru Černotíkovi, který má trvalé bydliště na Přerovsku, pátrají kriminalisté. Podle poznatků policie se hledaný pohyboval mezi bezdomovci a nedávno byl viděn u řeky Bečvy za zahradní kolonií pod nemocnicí v Přerově. Muže...

Zloděj okradl seniora na chovatelské burze, z kabelky mu sebral peněženku s penězi, kartami i doklady

Včera se konala v Přerově na výstavišti chovatelská burza. Za účelem nákupu však rozhodně nepřišel neznámý lapka, který okradl osmašedesátiletého muže.

Inzerát na internetu nabízel výhodně auto k prodeji. Muž, který ho od podvodníka koupil, zjistil, že je kradené

Včera odpoledne si osmatřicetiletý muž ze Svitav vyhlédl na jedné sociální síti inzerát, kde prodávající nabízel auto Suzuki SX4. Po krátké domluvě přes internet se s prodejcem dohodl na koupi auta ještě ten stejný den v Prostějově.

Zloděj se vloupal do chatky v zahrádkářské kolonii, ukradl z ní elektrocentrálu a aku šroubovák

Mezi pátým až jedenáctým listopadem zavítal neznámý pachatel do zahrádkářské kolonie v Lověšicích. Poté co přelezl plot a rozbil okno jedné z chatek, začal se uvnitř rozhlížet.

Zloděj se vloupal do domu a ukradl motorovou pilu, slivovici, zavařeniny a maso

Neznámý pachatel se v noci z pátku na sobotu vloupal do domu v obci Seloutky. Po rozstřižení plotu vnikl zloděj na dvůr domu, pak pokračoval dovnitř odkud sebral několik věcí.

Na hodolanském mostu v Tovární ulici byl nalezen oběšený senior

V sobotu 10. listopadu ráno byl nalezen pod hodolanským mostem na ulici Tovární oběšený muž. Redakci to v neděli potvrdila policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Muž vyhodil starou lednici do trávy a dopustil se tak přestupku. Policie řešila desítky případů v souvislosti se zakládáním skládek

Na první pohled by se mohlo zdát, že jde o ojedinělý případ. Pravda je bohužel smutnější a lidí, kteří odkládají nepotřebné věci do přírody a zakládají tím skládky, bohužel přibývá.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.