pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Hledají se tito dva muži, kteří okradli prodavačku v trafice

Ve čtvrtek 1. února došlo v Galerii v Přerově k okradení trafikantky. Policie má kamerový záznam obou mužů, kteří se krádeže dopustili, a žádají veřejnost o pomoc při jejich identifikaci.

Ke krádeži došlo ve 14:30. „Pachatel v prodejně platil za požadované zboží částku 102 korun pětitisícovou bankovkou. Obsluha mu zbývající hotovost do výše bankovky vrátila.  Nastala však nečekaná situace, kdy platící muž ženě pětitisícovou bankovku vytrhl z ruky a odešel z prodejny pryč, směrem k hlavnímu vchodu. Tímto jednáním způsobil poškozené škodu ve výši 5 000 korun," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policii se podařilo získat kamerový záznam celé události, kde je jednak zachycen muž, který přímo ukradl bankovku, ale také jeho komlic, který celému dění přihlížel.

První pachatel byl muž okolo 45 let, silnější postavy, s vousy - knír a bradka, s černou kšiltovkou na hlavě. Na sobě měl černobílé triko s vodorovnými pruhy, tmavší hnědou bundu, modré rifle, sportovní obuv tmavé barvy s bílým lemováním po stranách. Ze záběru je zřetelné, že muž lehce kulhal na pravou nohu.

K popisu druhé osoby, která se nacházela na místě v době, kdy ke krádeži došlo lze říci, že se jednalo taktéž o muže snědé pleti, ve věku okolo 50 let, silnější, asi 170 cm vysoké postavy. Muž má krátce střižené tmavé, prošedivělé vlasy. Oblečený byl do tmavé bundy, tmavé mikiny na rozepínání uprostřed bílé barvy, modrých riflí, tmavých bot s bílými pruhy na vnějším nártu. V levé ruce držel muž plastovou láhev Coca-Coly.

„Obracíme se na veřejnost, která by nám mohla pomoci s odhalením identity obou mužů zachycených kamerovým systémem," řekla Zajícová. Pokud by někdo obě osoby na fotografiích a záznamu poznal, může jakékoliv poznatky sdělit na telefonním čísle 974 778 651 (654), případně osobně na obvodním oddělení Přerov 1, využít bezplatnou linku 158 nebo email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz.

 

 

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.