čtvrtek 28. března 2024 Soňa

SOUTĚŽ: V olomouckém Esku zahraje kapela Sto Zvířat. Vyhrajte lupeny na koncert!

Oblíbená česká kapela a průkopníci hudby ve stylu ska Sto zvířat se po letní přestávce, kterou vyhradili festivalovým koncertům, vrací zpátky s podzimní částí svojí letošní úspěšné tour! Jednu ze zastávek udělají i 3.listopadu v olomouckém Sklubu a dva šťastní u nás můžou vyhrát každý po dvou vstupenkách!

Playlist se skládá z třiceti největších zvířecích pecek a hitovek a sestavili jej ti, co kapelu znají nejlépe. Jednotlivé skladby jsou totiž výsledkem fanouškovské ankety, a tak se můžete těšit, že zazní oblíbené hity jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Škola, Nejkratší cesta a spousta jiných z celkem dvanácti alb, které má Sto zvířat na svém kontě. K tomu samozřejmě přidají i nějakou tu ukázku z připravovaného alba, jako je například píseň Dívka T. Chybět nebude ani, všem fanouškům jistě dobře známé, žlutočerné pódium a kabaretní kostýmy kapely! Patří-li tedy tato česká stálice mezi vaše oblíbence, určitě nemůžete 3.listopadu v Sklubu chybět!

Soutěžte o lístky na koncert! Dva z vás vyhrají po dvou lístcích na koncert, pokus správně odpoví na soutěžní otázku a budou mít štěstí při losování. Soutěžit můžete až do čtvrtka 25. října do 12:00, poté vyhlásíme vítěze.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 
Soutěž byla ukončena, vítězové jsou:
T. Lošťáková
M. Menyhardová

Gratulujeme!
Vítězky budou kontaktovány telefonicky.

Štítky Sto Zvířat, soutěž, S-klub, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.