sobota 20. dubna 2024 Marcela

SOUTĚŽ: V Divadle na Šantovce budou Tros Boys bavit Nekorektními skeči. Vyhrajte lístky na představení!

V úterý 30. října přijedou do Divadla na Šantovce Tros Boys ve složení Lukáš Pavlásek, Josef Polášek a Jakub Žáček, kteří rozhodně humorem šetřit v představení Nekorektní skeče nebudou. S Olomouckou Drbnou můžete na toto představení vyhrát lístky!

Nekorektní skeče, bez servítek a bez obalu. Chirurgický humor, který míří na komoru a operuje bez ohledu. Není čas na citečky. Současnost se řítí příliš rychle a kulhajících spoluobčanů je čím dál víc. Nekorektno je jedinečný způsob, jak reagovat na nekorektní dobu. Ale nebojte se, smích vás ochrání…

V hlavních rolích představení Nekorektní skeče od režiséra Luboše Baláka se představí  Lukáš Pavlásek, Josef Polášek a Jakub Žáček. Více o představení a kompletním programu Divadla na Šantovce se dozvíte na webových stránkách divadla.

Soutěžte o lístky na toto představení. Pro jednoho z vás tu máme po dvou lístcích na sobotní představení. Stačí dobře odpovědět na soutěžní otázku a mít stěstí při losování. Své odpovědi můžete zasílat až do pátku 26. října do 12:00, poté bude vyhlášen vítěz.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Lukáš Pavlásek je také autorem několik knih. Jak se jmenuje jedna z nich?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky soutěž, Tros Boys, Nekorektní skeče, kultura, Divadlo na Šantovce

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.