čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na super hudební show Souboj Titánů v Sklubu

Soutěžte o dvě vstupenky na Souboj Titánů, kde vystoupí několik hudebních skupin. Pokud jste milovníci drsnější hudby a máte rádi známé skupiny jako AC/DC nebo SYSTEM OF A DOWN, pak byste tu neměli chybět.

Souboj Titánů proběhne v pátek 21. prosince v 19:00. Na akci vystoupí olomoucká skupina AC/DC Bon Scott Memorial Ban, Czech System of a Down Tribute Band a JUDAS PRIEST REVIVAL.

Czech System of a Down Tribute Band je čtyřčlenná skupina vzdávájící hold americké legendě SYSTEM OF A DOWN. Jejich cílem je předvést energickou show.

JUDAS PRIEST REVIVAL je pražská formace, která vznikala v letech 1998-1999. Velice brzy se zařadila mezi špičku revivalové scény. 

AC/DC Bon Scott Memorial Band je olomoucká skupina, která vznikla v roce 2001. Show nabídne věrohodný hlas zpěváka Mirka Matušů, dokonale zahrané sólové party zkušeného kytaristy Pavla Andree, obojí pak umocněné skvěle pracující rytmickou sekcí v čele s kytaristouu Michalem Ručilem, baskytaristou Milošem Lounem a bubeníkem Liborem Spurným. Skupina již několik let vystupuje v rockových klubech v celé ČR, motorkářských srazech a letních festivalech.

Soutěžte o dvě vstupenky na Souboj Titánů. Soutěžit můžete do 19. prosince do 12:00. Pak budou vybráni dva výherci. 

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 
Soutěž byla ukončena. Vstupenky na Souboj Titánů vyhrál J. Zvonek a M. Hafurová.

Autoři | Foto Facebook Sklub

Štítky Sklub, soutěž, hudba, Souboj Titánů

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.