čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na hudební festival Rocková Horka

PR článek

Jako tradičně každý rok, je léto ve znamení hudebních festivalů. Festivalová sezóna vypukne koncem května a bude trvat až do konce prázdnin.

Jedna z akcí, která je v našem regionu pravidelně pořádána v červnu je Rocková Horka Open Air. Tento rok to bude v sobotu 15.6.2019 od 15:00 hod.  

Rocková Horka patří mezi menší festivaly s "rodinnou" atmosférou, nejde totiž o klasický komerční projekt,  z výtěžku festivalu je financován rozvoj sportovních oddílů TJ Sokol  Horka nad Moravou. Do výběru skupin, které na Rockové Horce zahrají vstupují i fanoušci rockové hudby. Proces výběru kapel začíná téměř rok předem. Hned po skončení festivalu se pořadatelé probírají stovkami nabídek ze strany skupin a kombinují je s poptávkou od účastníků festivalu.

Rocková Horka je rockově-multižánrový festival a každý rockový fanoušek si na něm najde svůj oblíbený styl. Pořadatelé pravidelně vybírají skupiny z různých "škatulek" od starého dobrého hard rocku, přes punk, power metal až po nové trendy v rockové hudbě. Zpestřením je kombinace autorských a tribute skupin - Rocková Horka dává prostor jak skupinám, které se  orientují na vlastní tvorbu, tak i  tribute legendárních kapel.

Na sobotu 15.6. je připraven následující program:

15:00 Project F  - pocta legendám Deep Purple a Uriah heep
16:30 Jump – autorský rockový nářez
18:00 Nirvana.CZ – hudba Kurta Cobaina stále žije
19:30 Allband – ex Kern muzikanti v čele s J.A.Kronkem
21:00 HUDBA PRAHA BAND – originální odkaz Jasné páky
21:30 Black Sabbath DIO tribute – doslova Heaven and Hell v Horce!
00:00 ZZ TOP – stylový tribute z Litovle

Rocková Horka není jen o hudbě, jde i o setkávání fanoušků rockové hudby a sdílení pohodové atmosféry, ke které pořadatelé poskytují skvělé cateringové služby s širokou nabídkou uzenin z udírny, pečené makrely, hamburgery, paniny, mexické tortilly a bramboráky. V tomto ohledu se Rockové Horce daří udržet nabídku specialit, které na klasických komerčních festivalech nenajdete, navíc za ceny, které jsou dostupné pro všechny účastníky festivalu.

Pořadatelé doporučují přijít co nejdříve, během odpoledních hodin se totiž díky dopravním omezením způsobeným Olomouckým půlmaratonem může komplikovat dopravní dostupnost, sledujte událost Rockové Horky na FB, kde budou týden před festivalem zveřejněné aktuální informace k dopravě do Horky nad Moravou.

Vyhrajte vstupenky na festival Rocková Horka. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Pět vylosovaných výherců získá po dvou vstupenkách. Soutěže se můžete zúčastnit do 10. června do 12:00.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.
Soutěž byla ukončena. Vstupenky vyhráli: M. Mikulcová, A. Chroboková, M. Foretová, H. Raisingerová, Z. Moučková.

 

Foto Facebook Rocková Horka

Štítky soutěž, vstupenky, festival

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.