čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Aneta Langerová zahraje ve Šternberku k příležitosti stého výročí kina. Vyhrajte dva lístky!

Už je tomu sto let, co ve Šternberku existuje místní kino. Petr Endrödy, organizátor celé akce, slibuje ku příležitosti výročí bohatý kulturní program.

Oslavy tohoto výročí budou velkolepé. V sobotu 5. září organizátoři připravili operní galavečer s operní pěvkyní Annou Kohoutkovou a jejím vzácným hostem Cecilií Valls, španělskou sopranistkou.

O týden pozdějí vystoupí v kině Aneta Langerová, která představí své nové CD Na Radosti. „Jde o opravdu krásný projekt. Aneta přijede s celou kapelou a violoncellem,“ říká organizátor oslav Petr Endrödy.  Vstupenky na toto vystoupení je možno zakoupit v informačních centrech ve Šternberku, Uničově a v Olomouci.

Vy můžete s Olomouckou Drbnou dva lístky na jedinečný koncert Anety Langerové vyhrát, stačí dobře odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Na soutěžní otázku můžete odpovídat přes formulář níže až do středy 9.9. do 12:00. Poté budou kontaktováni výherci. Hodně stěstí!

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů, které budou použity jen pro učely soutěže. Losování bude  probíhat pomocí generátoru náhodných čísel.

Jak se původně jmenovalo šternberské kino?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.