pátek 29. března 2024 Taťána

Soutěžte o lístky na Black Band, udělejte radost babičce či dědovi

Už 5. listopadu přijede do Šternberka oblíbená hudební skupina Black Band, kterou posluchači především znají z televizní stanice Šlágr TV. Soutěžte o lístky a udělejte radost svým blízkým.

Na čtvrteční večer  zve pořádají agentura Arks Plus na večer pro seniory pod taktovkou spolku Veselanka & Black Band, které mohou znát diváci především Šlágru TV.

Přijďte se zaposlouchat, či si zatančit na sametový hlas zpěvačky Jany Apolonové v doprovodu tří mužských vokálů, klávesových nástrojů, kytary a dechovou sekcí.

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji v Městském informačním centru ve Šternberku, Uničově a Olomouci. Dále pak na www.arks-plus.cz a na portále Ticket Pro.

Štěstí se také usměje na dva šťastlivce, kteří mohou vyhrát v soutěži o lístky na tuto akci. Stačí dobře zodpovědět soutěžní otázku, mít štěstí při losování a dva lístky jsou vaše.

Na soutěžní otázku můžete odpovídat přes formulář níže až do úterý 2.11. do 12:00. Poté budou kontaktováni výherci. Hodně stěstí!

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů, které budou použity jen pro učely soutěže. Losování bude  probíhat pomocí generátoru náhodných čísel.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.