čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Premiere Cinemas uvede přímý přenos oper Sedlák Kavalír a Komedianti. Soutěžte o lístky!

Jste milovníky skutečně kvalitní opery či baletu, ale do Royal Opera House v Londýně to máte daleko? Nevadí, v Premiere Cinemas nyní nově nabízí živé přenosy z předních evropských operních síní. S Olomouckou Drbnou můžete být u toho!

Již 10. 12. od 20:15 uvede olomoucké Premiere Cinemas dvě famózní italské opery - Sedlák Kavalír a Komedianti.

Obě tyto krátké italské opery jsou považovány za vrcholná díla svých tvůrců. Damiano Michieletto je nyní představí obě ve špičkovém nastudování během jediného večera. Příběhy zasadil do chudobou zmítané severoitalské vesnice roku 1980. Večer diriguje sám hudební ředitel Royal  Opera House Antonio Pappano a na jevišti budou zářit například nizozemská sopranistka Eva-Maria Westbroek, okouzlující italská sopranistka Carmen Giannattasio a dech beroucí lotyšský tenor Aleksandrs Antonenko.

S Olomouckou Drbnou si můžete o dva lístky na tento kulturní skvost zasoutěžit. Stačí odpovědět na soutěží otázku a mít stěstí při losování. Soutěžit můžete až do pondělí 7.12. do 12:00, poté vylosován vítěz.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů, které budou použity jen pro učely soutěže. Losování bude  probíhat pomocí generátoru náhodných čísel.

Soutěž byla ukončena, výherkyní lístků je paní R. Beránková, gratulujeme!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.