čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Soutěžte o lístky na premiéru filmu "Na Život!" od olomouckých tvůrců

JIž v sobotu má premiéru film "Na Život!" z dílny George Vision, olomouckých filmařů, a slibuje zajímavou podívanou. Film, který kombinuje prvky drama a detektivního filmu, vznikal po dobu letošního roku a snažení týmu z George Vision má vyvrcholit právě v sobotu na premiéře filmu v Kině Metropol.

"Na Život!" je už druhým celovečerním filmem režiséra Jiřího Slečky, který popisuje hlavní dějovou linii: "Daniel, který má již několikaletou praxi u kriminálky, se rozhodne pověsit svůj dosavadní obor na hřebík a společně si se svým dlouholetým kolegou založí vlastní detektivní kancelář. Tato práce není zrovna nejideálnější, ale Daniel je rád, že má vlastní kancelář a jistotu. Jeho častými zákazníky jsou ženy, které mají podezření, že je jim manžel nevěrný. To je i případem jeho další zákaznice, která nešťastná zavítá do jeho kanceláře. Ovšem není vše tak, jak vypadá, a z každodenní rutiny se vyklube úplně jiný a zajímavější případ, který nebude jen neosobní formalitou. Jeho pracovní starosti mu navíc stěžuje osobní život, který není úplně takový, jaký by si představoval," shrnuje v kostce děj svého filmu Jiří Slečka.

Olomoucká Drbna je hrdým partnerem filmu, a v redakci máme hned pro tři z vás po dvou lístcích na sobotní premiéru. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Své odpovědi můžete zasílat až do čtvrtku 17.12. do 19:00.  Poté budou vyhlášeni vítězové.

Soutěž byla ukončena, výherci jsou A. Gebelová, V. Žváčková a J. Prchla.

Výherci budou kontaktováni e-mailem.

 

Jak se jmenuje předchozí film z dílny George Vision?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.