čtvrtek 28. března 2024 Soňa

LETNÍ FOTOSOUTĚŽ: Posílejte drbňácké fotky z dovolené a vyhrajte jízdu ve Ferrari

Velká letní fotosoutěž je tady! Plánujete v srpnu zahraniční nebo tuzemskou dovolenou? Spojte příjemné s užitečným a během své dovolené se vyfoťte a zapojte se do naši soutěže. Ve hře jsou vouchery na jízdu ve Ferrari nebo Lamborghini.

Pravidla jsou jednoduchá. Stačí se vyfotit na své dovolené, která může být kdekoliv a jakákoliv - kreativitě se meze nekladou. Podmínkou však je mít zakrytou pusu jednou rukou. Díky tomuto znamení budete patřit do naši "drbňácké" rodiny. Ukázky, jak se správně vyfotit, vidíte na fotkách našich členů Olomoucké Drbny. A kdo soutěž vyhraje? Výhercem se stane autor fotky s největším počtem lajků. Vaše fotografie totiž zveřejníme na našem Facebooku a o vítězi rozhodnete přímo vy. Tím, že se zúčastníte naši soutěže také souhlasíte s tím, že vaše fotky budou na konci použity ke koláži, kterou zveřejníme.

Soutěž odstartujeme 1. srpna - od tohoto dne nám můžete posílat fotky do zpráv. Ke konci srpna zveřejníme všechny fotky, které nám přišly a začne hlasování. Fotka s nejvíce lajky vyhrává. 

Děkujeme Sportdrive.cz  za ceny do soutěže.

Autoři | Foto Michaela Valsová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.