středa 24. dubna 2024 Jiří

SOUTĚŽ: Vyhrajte jedno ze čtyř startovných na extrémní překážkový závod na Poděbradech

Extrémní překážkové závody na vodě i na souši se budou konat již 25. 8. 2018 na olomouckých Poděbradech. Součástí závodu je doprovodný program pro děti a dospělé včetně exhibice a workshopu s předním českým strongmanem Tkadlčíkem.

Celková délka závodu je něco přes 5 km a jeho součástí je více jak 15 překážek na vodě i na souši. Startuje se intervalovým způsobem po skupinách, tak aby nedocházelo ke zdržování. V úvodní části se závodníci dostanou na ostrov a musí pokořit divoký les, poté závodní trať z velké části kopíruje břehy přírodního jezera Poděbrady. Samozřejmosti je umístění občerstvovacích stanic na trati a v zázemí závodu.

V současné době byla již zahájena druhá vlna registrace. Více informací na www.runexrace.cz.

Můžete se těšit na speciální lanové a crossfitové překážky, bahno, ostnatý drát, kontejnery, pneumatiky, kameny či překážky ve vodě.

Každý závodník obdrží medaili, startovní tašku, občerstvení na trati a v zázemí závodu, elektronický čip pro měření závodu a startovní číslo. Pro ty nejlepší budou připravené hodnotné ceny!

S Olomouckou Drbnou se na start závodu můžete dostat zadarmo! Stačí odpovědět na soutěžní otázku níže a mít štěstí při losování, které proběhne v pondělí 6. srpna ve 12:00. Do té doby můžete posílat odpovědi. Čtyři výherci vyhrají startovné na závod.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.
Soutěž byla ukončena, výherci budou kontaktováni e-mailem:

M. Vláčilová
F. Bělík
J. Smetana
V. Marková

Výherci budou kontaktováni e-mailem.

 

 

Štítky Runex, Poděbrady, extrémní závod, překážky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.